Totalløsninger og småreparationer

 

I samråd med jer sørger vi for en badeværelsesløsning, der matcher jeres behov og ønsker. Har I særlige ideer, tager vi udgangspunkt i dem.Går du med tanker om at renovere eller bygge et nyt badeværelse, og søger du et kompetent og professionelt firma, til at udfører VVS-arbejde i Viborg og omegn? VVS Mesteren har stor erfaring med totalløsninger inden for badeværelser, hvor vi er tovholder på projektet fra start til slut. Vi koordinerer arbejdet mellem de forskellige håndværkere og materialebestillingen. Desuden står vi for at indhente de eventuelle tilladelser.

Badeværelset er et funktionelt rum, vi opholder os meget i hele familien. Det skal fungere rent praktisk men også æstetisk. I samråd med jer sørger vi for en badeværelsesløsning, der matcher jeres behov og ønsker. Har I særlige ideer, tager vi udgangspunkt i dem. Mangler du inspiration, kan vi naturligvis også stå til rådighed med forskellige løsningsforslag, der passer til den stil, I ønsker.

Vi udfører naturligvis også småreparationer og VVS-service på badeværelser - I skal bare ringe. 

Kontakt os på telefon 8660 1003 for at høre nærmere.

Torben har totalrenoveret vores badeværelse med en helt ny rørføring, bruser, toilet, skabe, gulvvarme og fliser. Det har været en stor omgang, men han har været god til at lytte til vores ønsker og resultatet er blevet rigtig godt. Vi har fået, det vi ønskede, og selve arbejdet kan vi ikke sætte en finger på. Der har været mange dygtige håndværkere inde over projektet, og de har alle leveret et godt stykke håndværk tilmed med et smil på læben - det betyder også meget.

Jan Knudsen & Lene Kristensen